Vores busser


Sikkerhed og komfort
Østrigsrutens skirejser afvikles af Snexpressen, som udelukkende kører med komfortable 4- og 5-stjernede hvilebusser. Bussernes sikkerhedssystem kontrolleres i fastlagte intervaller. Busserne er primært danske busser med danske chauffører, og turene gennemføres typisk af Egons Turist- & Minibusser i Slagelse. På enkelte afgange kan der forekomme svenske busser og svensk bemanding. De arbejder alle under ordnede forhold, og vi er din garant for, at den til enhver tid gældende lovgivning overholdes.

Det komfortable og fleksible valg
Busrejser med Østrigsruten er komfort hele vejen. Når din bagage er på plads, behøver du blot at læne dig tilbage og nyde de medrejsendes selskab og landskabet, der ruller forbi. Her er intet bagageslæb og ingen vente- eller spildtid i lufthavne eller på banegårde.

I alle vores busser er der komfortable hvilesæder, så du er frisk og klar til skiløb, så snart du kommer frem.
Bestil din skiferie nu!
Velkommen til en ny sæson
Husk du kan booke busbilletter til skiferien i både Østrig, Frankrig og Italien. Læs mere om vores rejsemål her .

BEMÆRK!
Lavprisuger kun kr. 1.231,- til Østrig

Hvis du planlægger at rejse udenfor de største rejseperioder, så koster busbilletten t/r kun kr. 1.231,- pr. person. Priserne gælder i ugerne 2, 3, 6, 11 og 12 til Østrig. Se priser i alle uger og til alle rejsemål i vores prisliste her .

RABAT ved grupperejser
Rejser I mere end 10 personer sammen, så giver vi grupperabat. Kontakt allan@alfatravel.dk for et godt tilbud.

Bestil din skirejse med Østrigsruten før det er for sent, book online her . Du kan også sende en mail eller kontakte os på tlf. 70 22 88 70.