SKIBUS St. Anton

St. Anton er nok ikke det bedste sted for nybegyndere at stå på ski, men er derimod et af de mest eftertragtede rejsemål for øvede skiløbere. Der er ca. 276 kilometer pister, stor højde og et velfungerende liftsystem med 86 lifte. I 2001 var St. Anton eller ”Stanton”, som de lokale kalder byen, vært for de alpine verdensmesterskaber. Med sin helt fantastiske beliggenhed mellem Verwallgruppen og Lechtaler Alperner ved foden af Arlbergpasset, har St. Anton da også alt det, som hører til en uforglemmelig skiferie.

I St. Anton findes også isklatring, fitness, bowling, det nye store svømmebad med wellnessområde og en lækker fodgængerzone med mulighed for masser af shopping. Der er rig mulighed for afterskiing og allerede tidligt på eftermiddagen stiger stemningen i de forskellige barer bl.a. på Mooserwirt eller Krazy Kanguruh. I kan derfor roligt tage en skibus til St. Anton både hvis I søger vilde skiudfordringer, men også hvis I bare vil hygge jer i et natursmukt område.Ankomst/afrejse med bus
Stop: v/shell Nassreinbahn
Ankomst: lørdag morgen kl. 08.15
Afrejse: lørdag aften kl. 20.00


Bestil din skiferie nu!
Velkommen til en ny sæson
Husk du kan booke busbilletter til skiferien i både Østrig, Frankrig og Italien. Læs mere om vores rejsemål her .

BEMÆRK!
Lavprisuger kun kr. 1.231,- til Østrig

Hvis du planlægger at rejse udenfor de største rejseperioder, så koster busbilletten t/r kun kr. 1.231,- pr. person. Priserne gælder i ugerne 2, 3, 6, 11 og 12 til Østrig. Se priser i alle uger og til alle rejsemål i vores prisliste her .

RABAT ved grupperejser
Rejser I mere end 10 personer sammen, så giver vi grupperabat. Kontakt allan@alfatravel.dk for et godt tilbud.

Bestil din skirejse med Østrigsruten før det er for sent, book online her . Du kan også sende en mail eller kontakte os på tlf. 70 22 88 70.