SKIBUS Zell am See

Zell am See er en by med international atmosfære og enestående tilbud for at stå på ski. Her er der muligheder for såvel den rutinerede, let øvede eller førstegangs skiløber. Der er ca. 138 km piste i alle sværhedsgrader, og med mere end 50 liftanlæg er der ingen undskyldninger for ikke at afprøve flere forskellige ruter. På Schmittenhöhe og Kitzsteinhorn er pisterne specielt attraktive for de rutinerede skiløbere som er til stejle og spektakulære piste, men på både Maiskogel og Schmittenhöhe er der også piste der egner sig til de mindste.

I en af de mange bjerghytter kan man roligt nyde sin frokost, holde et velfortjent hvil eller mødes med vennerne, inden det igen går løs på pisterne. Der er desuden masser af skibutikker, hyggelige restauranter og cafeer m.m. i området. Byen har dermed alle muligheder, hvad enten man er afsted på skiferie som familie, kærestepar eller en flok gamle venner, så I kan roligt tage en skibus til Zell am See.Ankomst/afrejse med bus
Stop: v/Isstadion - Kurcenter
Ankomst: lørdag morgen kl. 07.30
Afrejse: lørdag aften kl. 21.00


Bestil din skiferie nu!
Velkommen til en ny sæson
Husk du kan booke busbilletter til skiferien i både Østrig, Frankrig og Italien. Læs mere om vores rejsemål her .

BEMÆRK!
Lavprisuger kun kr. 1.231,- til Østrig

Hvis du planlægger at rejse udenfor de største rejseperioder, så koster busbilletten t/r kun kr. 1.231,- pr. person. Priserne gælder i ugerne 2, 3, 6, 11 og 12 til Østrig. Se priser i alle uger og til alle rejsemål i vores prisliste her .

RABAT ved grupperejser
Rejser I mere end 10 personer sammen, så giver vi grupperabat. Kontakt allan@alfatravel.dk for et godt tilbud.

Bestil din skirejse med Østrigsruten før det er for sent, book online her . Du kan også sende en mail eller kontakte os på tlf. 70 22 88 70.