SKIBUS Bad Gastein

Din skibus tager jer til nationalparken Hohe Tauern, hvor Bad Gastein ligger lige i midten, ca. 1000 meter over havet. Der er 170 km indbydende og sammenhængende piste mellem Bad Gastein og Bad Hofgastein, og løjperne findes i alle sværhedsgrader - dog er der flest tilbud for begyndere og let øvede. Man kan også tage op til det imponerende Sportgastein, hvor det er muligt at stå på ski i helt op til 2700 meters højde og selvfølgelig med en imponerende udsigt.

I byen er der en masse muligheder for dem som vil mere end skiløb. Bad Gastein er kendt for sine mange wellnesstilbud, som f.eks. kurbade, og ikke mindst termalbadet Felsentherme med bl.a. opvarmede udendørs pools og vandrutsjebaner. Byen byder selvfølgelig også på masser af shopping, og hver aften kan man prøve lykken i byens kasino. Bad Gastein tilbyder ligesom så mange andre skiområder i Østrig masser af muligheder for afterskiing krydret med fantastisk østrigsk ”schlager music”.Ankomst/afrejse med bus
Stop: P-plads v/Hotel Mozart
Ankomst: lørdag morgen kl. 08.30
Afrejse: lørdag aften kl. 20.00


Bestil din skiferie nu!
Velkommen til en ny sæson
Husk du kan booke busbilletter til skiferien i både Østrig, Frankrig og Italien. Læs mere om vores rejsemål her .

BEMÆRK!
Lavprisuger kun kr. 1.231,- til Østrig

Hvis du planlægger at rejse udenfor de største rejseperioder, så koster busbilletten t/r kun kr. 1.231,- pr. person. Priserne gælder i ugerne 2, 3, 6, 11 og 12 til Østrig. Se priser i alle uger og til alle rejsemål i vores prisliste her .

RABAT ved grupperejser
Rejser I mere end 10 personer sammen, så giver vi grupperabat. Kontakt allan@alfatravel.dk for et godt tilbud.

Bestil din skirejse med Østrigsruten før det er for sent, book online her . Du kan også sende en mail eller kontakte os på tlf. 70 22 88 70.