SKIBUS Wagrain

Wagrain er ligesom nabobyen St. Johann et populært skiområde for især danskere. Vælger du at tage på ski her, er du lige i centrum af Sportwelt Amadé, som er et af Østrigs største og mest attraktive områder for skiferie. Her er der masser af muligheder for alle aldre og niveauer, og som øvet kan man også udfordre de brede pister som ligger omkring byen. Der er desuden skiskoler med danske skilærer og skibørnehave for de mindste.

Efter en frisk dag på ski, har I sidst på eftermiddagen mulighed for at nyde den traditionelle Glühwein eller Jägerthe i en af de små hyggelige træhytter eller i et af byens mange afterski tilbud. Wagrein byder desuden på masser af gode restauranter i alle prisklasser, og om aftenen tilbydes der bl.a. også kælketure fra flere af de små hytter oppe i terrænet med mål nede i byen.Ankomst/afrejse med bus
Stop: Grafenbergbahn
Ankomst: lørdag morgen kl. 09.30
Afrejse: lørdag aften kl. 19.00


Bestil din skiferie nu!
Velkommen til en ny sæson
Husk du kan booke busbilletter til skiferien i både Østrig, Frankrig og Italien. Læs mere om vores rejsemål her .

BEMÆRK!
Lavprisuger kun kr. 1.231,- til Østrig

Hvis du planlægger at rejse udenfor de største rejseperioder, så koster busbilletten t/r kun kr. 1.231,- pr. person. Priserne gælder i ugerne 2, 3, 6, 11 og 12 til Østrig. Se priser i alle uger og til alle rejsemål i vores prisliste her .

RABAT ved grupperejser
Rejser I mere end 10 personer sammen, så giver vi grupperabat. Kontakt allan@alfatravel.dk for et godt tilbud.

Bestil din skirejse med Østrigsruten før det er for sent, book online her . Du kan også sende en mail eller kontakte os på tlf. 70 22 88 70.